marți, 14 martie 2017

Juvederm-VOLITE Să vorbim despre tinerețe!

Pielea este haina pe care o purtăm în fiecare zi. Ea transmite un sentiment de bunăstare și spune cât suntem de în formă, sănătoși și fericiti. Dar, de asemenea, influențează modul în care ne simțim în “propria piele”

Tehnologia VYCROSS a firmei Allergan oferă acum pacienților un nou produs cu acid hyaluronic (HA) injectabil care hidratează, oferă elasticitate și o textură îmbunătățită pielii.

Prin proprietățile sale de colageno-geneză (sinteză de colagen nou) și stimularea matricei etracelulare a fibroblaștilor, acest HA duce la îmbunătățirea calității pielii prin îngroșarea straturilor epidermice și o hidratare în profunzime.

Produsul este destinat pacienților care își doresc un ten luminos, reducerea ridurilor fine de pe față, gât, decolteu sau mâini.
Nu sunt necesare injectări succesive. O singură administrare asigură efectul dorit până la 9 luni.

Produsul nu are contraindicații majore. Nu este destinat pacienților cu epilepsie, cicatrici hipertrofice, porfirie, pacienților cu sensibilitate cunoscută la acid hyaluronic sau lidocaine, pacientelor gravide sau care alăptează.

După injectare nu se recomandă aplicarea fardului pentru 12 ore, sauna și expunerea la soare trebuie evitate timp de două săptămâni.

Patient testimonials:
“Let’s talk about youth!”
Sonia, 42
“Light reflects different! I used less make-up and less filters on my selfies!”
Rachel, 38








Fotografii de la lansarea produsului Juvederm Volite, Polonia - Varșovia 3-5 Martie 2017, eveniment la care echipa My Doctor a luat parte

http://www.mydoctor.ro/juvederm-volite-sa-vorbim-despre-tinerete/